onsdag 12 mars 2008

Gris

Jag är född i Grisens år, hur kul är det, men så läste jag om den och fan va bra grejor det stod!
Jag är riktigt fantastisk...
Läs nedan:

Grisar tror på sig själva, är sociala, pålitliga och otroligt målmedvetna. Grisar älskar fred och lugn. De hatar argumenteringar och försöker att lugna ned båda sidor för att få lugn. I deras liv skapar de djupa och livslånga förhållanden och vänskap. Grisar tycker om social samvaro och fester. De letar alltid efter lite skoj. Faktum är att grisar måste se till att skilja mellan att festa och andra delar av deras liv så att festandet inte tar överhanden. Grisar som tillhör föreningar blir utmärkta peng insamlare till föreningen. De har en förkärlek för socialt ansvar och bryr sig. De lyssnar alltid på andras problem. De involverar sig gärna i andras problem. De har ett stort hjärta. Ett problem med detta är att grisar är lite naiva. De kan inte förstå att andra har ett annorlunda samvete och kan med att lura andra personer.

Grisar är hårt arbetande människor som tar sitt arbete på allvar. Det är enkelt att lita på dem och de har höga moraliska värderingar

När en gris väl har bestämt sig, finns det inget som kan ändra deras inställning. Innan de har bestämt sig har de lagt ner en ansenlig tid på att väga för och nackdelar. De vill definitivt undvika komplikationer. Problemet med detta är att de ibland därför missar tillfället för att det tar för lång tid att greppa det. Hur som helst tror grisar på mirakel och just därför händer dessa ofta. De är obotliga optimister. Lyckan ler mot en gris.

I kärleken är det lätt att grisen blir utnyttjad, om de inte ser sig för. Grisen litar på alla och tror på vad de säger. De är osjälviska och hjälper gärna andra. Trots detta är de intelligenta och kan ta vara på sig själva. Såra inte en gris för de kan bära på detta i många år. Även om de inte visar det så sårar man lätt en gris. De har svårt för att säga nej men önskar ofta att de hade gjort det.

Grisar letar alltid efter vägar för att bli av med all sin extra energi. De arbetar hårt och satsar friskt, även om de ibland förlorar. Enligt Kinesisk sägen är det grisen som äger ymnighetshornet!

Berömda grisar: Woody Allen, Julie Andrews, Steven Spielberg Albert Schweitzer, Ernest Hemingway

Vi snackar Sound of Music!, E.T, jag menar jag är ju där, bland eliten.

Gött!

1 kommentar:

Ellie sa...

och 73:a... vad är man då?